prosjekter

Drama-O-Rama gjør i tillegg ulike prosjekter, og mange av dem i samarbeid med Oslo Kommune. Her kan du lese om noen av dem.

Kulturnatta
Kulturnatta 2019 fikk vi forespørsel fra Deichman Hovedbibliotek om å gjøre biblioteket levende. 25 av barna som går på kurs hos oss fikk lov til å gå inn i karakterer som barneheltene fra forskjellige bøker. 
Pippi Langstrømpe løp rundt og lagde liv, i magasinene kunne du treffe på både Rødhette og Ulven, Ronja, Birk og alle huldertussene. På loftet ble det spilt ut en scene fra Harry Potter og nede i spikkeverkstedet fant du Emil fra Lønneberget. 
Det ble en magisk kveld for oss og de tusen barna som var innom hovedbiblioteket den Kulturnatta!
IMG_3996.JPG
IMG_3173.jpg
elvelangs
Vi ble invitert til å delta på Elvelangs 2019. Siden vi sto øverst ved Akerselva i området Grefsen/Kjelsås, tenkte jeg (Caroline) at det var fint dersom vi fant en historie fra området vi kunne spille ut som en live performance. 
Og det fant vi. Jeg har alltid vært glad i historier, kanskje spesielt de som er litt mørke. Til min store forferdelse lå det før i tiden er barnesanatorium der oppe, og historiene som flere av de innlagte barna kunne fortelle i ettertid var grufulle. Vi valgte derfor å sette lys på deres historier. Det var rundt 20 deltakende barn og ungdommer, alle i klær fra 50-tallet, som lekte i skogen (med en streng pleierske hakk i hel), vandret rundt og interagerte med publikum.