top of page
Drama-O-Rama øvre ramme.png

utvalg av tidligere prosjekter

KULTURNATTA 2019

Kulturnatta 2019 fikk vi forespørsel fra Deichman Hovedbibliotek om å gjøre biblioteket levende. 25 av barna som går på kurs hos oss fikk lov til å gå inn i karakterer som barneheltene fra forskjellige bøker og interagere med publikum mens de var i rolle.


Pippi Langstrømpe løp rundt og gjorde rampestreker, i magasinene kunne du treffe på både Rødhette og Ulven, Ronja, Birk og alle huldertussene. På loftet ble det spilt ut en scene fra Harry Potter og nede i spikkeverkstedet fant du Emil fra Lønneberget. 

Det ble en magisk kveld for oss og de tusen barna som var innom hovedbiblioteket den Kulturnatta!

Kopi av Drama-O-Rama linje.png
teaterforestilling
teaterfestival logo

FRISK PUST FESTIVALEN

"Frisk Pust Festivalen er en arena som kombinerer nytenkende og bærekraftige grep for fremtiden, med original kunst gjort av den nye generasjonen. "

Festivalen ble gjennomført over en helg i Trikkehallen på Kjelsås, og var et samarbeid mellom bydel Nordre Aker og Drama-O-Rama. Det var forestillinger utført av alle Drama-O-Rama's grupper(både fra teaterskolen og aktivitetsskolene) det var live-musikk og dans!
I tillegg var det også blant annet loppemarked, ansiktsmaling og matservering. 

Alt gjort av barn og unge - for barn og unge!

Drama-O-Rama øvre ramme.png
Kopi av Drama-O-Rama linje.png

Drama-O-Rama har siden 2019 hatt som tradisjon å gjøre et innslag på Elvelangs.

Sitat fra instruktøren 2019:
Siden vi sto øverst ved Akerselva i området Grefsen/Kjelsås, tenkte jeg at det var fint dersom vi fant en historie fra området vi kunne spille ut som en live performance. 
Og det fant vi. Jeg har alltid vært glad i historier, kanskje spesielt de som er litt mørke. Til min store forferdelse lå det før i tiden er barnesanatorium der oppe, og historiene som flere av de innlagte barna kunne fortelle i ettertid var grufulle. Vi valgte derfor å sette lys på deres historier. Det var rundt 20 deltakende barn og ungdommer, alle i klær fra 50-tallet, som lekte i skogen (med en streng pleierske hakk i hel), vandret rundt og interagerte med publikum.

ELVELANGS

elvelangs
bottom of page