Aktivitetsskolene i oslo

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/3

Drama-O-Rama's største mål er å få drama inn som metode i skolen. Til nå har eksponert de ulike skolene for drama ved å gå inn i samarbeid med mange av aktivitetsskolene i Oslo. Dette startet vi med i 2016, og har hittil vil undervist på over 20 aktivitetsskoler. Flere av disse har vi samarbeidet med fra starten av, og vi utvider stadig.

Måten vi arbeider på er å bruke 1 time i uken over 12 uker på å vise barna forskjellige måter å jobbe med drama på. Vi bruker tiden på å styrke barna som individer, gruppe, skape mestringsfølelse og selvsagt leke og ha det gøy. Vi bruker også disse 12 ukene på å leke oss frem til en forestilling basert på barnas tanker om store temaer. Vi forsøker å lese gruppas behov så godt vi kan, og av og til har de kun behov for et trygt rom hvor de kan leke og være seg selv. Likevel ender de fleste kursene i en forestilling. Da er det flere av gruppene som deltar på Drama-O-Rama's "Frisk Pust Festivalen".

 

Vi mener at drama er viktig som fag, og vi ser at barn som driver jevnlig med drama kan utvikle ferdighetene sine i andre fag, så vel som sosialt. I tillegg vil vi gi barna mestringsfølelse, selvtillit og de vil få erfaringen av hvordan det er å jobbe med noe over tid for å oppnå et resultat.

Ta kontakt for tilbud på én eller to grupper.

Maks antall elever per gruppe: 20