top of page

Mathias er utdannet musikkteaterutøver fra Høyskolen Kristiania, og har i tillegg et årsstudium i teater på Forstudium Teater, på Oslo Kulturskole. 

Nå jobber han med frilans som skuespiller innen film, TV og teater, og underviser både for Drama-O-Rama, og i dans for 2-7 klassinger på to skoler i Bærum.

Kopi av Drama-O-Rama linje.png
Kopi av Drama-O-Rama linje.png
Kopi av Drama-O-Rama linje.png
Drama-O-Rama øvre ramme.png

instruktører

Caroline Karlsen

Caroline K. D. L. Dalan-Karlsen

Grunnlegger og leder

Jeg bruker levedagene mine til å bygge livsverket mitt:

Å tenne skapergleden i andre.

+ 47 468 52 811

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Facebook - Hvit Circle
  • Hvit Instagram Ikon

AMALIE SPORSHEIM

Instruktør for Novus, Fabula, Artifex & Narratio

1s6a5426.jpeg

Når Amalie ikke underviser hos Drama-O-Rama jobber hun som freelance skuespiller. Hun er blant annet med i teaterkompaniet «The Cult», er showartist for virvel underholdning og har hatt sentrale roller i filmproduksjoner som «Royalteen»-filmene og «Rådebank», samt diverse kortfilmer og reklame. Hun har også flere års erfaring med å jobbe med barn og unge på ulike arenaer. 

"Å kunne late som man er noe eller noen du ikke er: Det er gøy og befriende, men også ironisk nok en måte å bli bedre kjent med seg selv. Jeg ønsker å gi elevene en trygg arena hvor de kreative tankene og den inspirerende energien får spillerom."

Mathias Tørdal Bleymann

Mathias Tørdal Bleymann Portrett.jpeg

Matilde Aurora Lærum

Instruktør for Parvus, Podium, Initium & Arena

Jeg har drevet med teater så lenge jeg kan huske, og jeg visste tidlig at teater var noe jeg ønsket å livnære meg av. Som voksen har jeg vært så heldig å få jobbe som både skuespiller, regissør og teaterinstruktør, og fant etter hvert ut av hvilken retning jeg ønsket å gå videre i livet med teater som følgesvenn - nemlig muligheten til å gi barn opplevelsen og gleden av teaterets verden. Jeg tror sterkt på at det er en slags magisk kraft ved teateret, og synes at alle barn skal få mulighet til å oppleve den friheten, skapergleden, kaste-seg-ut-i-det-følelsen, samholdet og ikke minst følelsen av tilhørighet som kommer ved det å drive med teater. Denne troen på kraften i teateret ønsker jeg å kunne gi til alle som ønsker å oppleve den, og jeg holder nå på med en bachelor i spesialpedagogikk for å kunne gi denne muligheten til alle barn uansett forutsetninger. Sammen med Drama-O-Rama ønsker jeg å bruke teater som en arena for å motivere barna til å utforske både sitt eget sinn og omgivelsene rundt seg, og få dem til å forstå hvilke fantastiske ting man kan skape kun ved hjelp av fantasien!

Instruktør for Duratus, Ludicrum, Fabricatio & Maximus

"Det jeg selv finner aller mest spennende med teater, er det å kunne se verden gjennom noen andres øyne. Det er en spennende og gøy opplevelse som er unik 

til teaterverdenen, og som jeg ønsker å formidle videre. Derfor legger jeg mitt fokus på et trygt rom hvor ingen ideer er dårlige, og hvor vi skal kunne leke, utforske, skape, og le, sammen."

Matilde Lærum
Kopi av Drama-O-Rama linje.png
Kopi av Drama-O-Rama linje.png
Oddvin.png

ODDVIN ANDRÉ BRUNTVEIT FOSEN

Instruktør for Admirari

Oddvin har en bachelor i Musikkteater fra NSKI Høyskole, og tar nå en videreutdanning innen kulturledelse på OsloMet. Han jobber både foran og bak scenen, og er blant annet showartist hos Virvel Underholdning, dubber for barne-tv og har hatt diverse roller i reklame- og kortfilmer - men teater og scenekunst står hans hjerte nærmest. Han har jobbet med undervisning tidligere, og gleder seg til å ta fatt på det igjen.

 


"Teater er lek" har jeg ofte hørt folk si, og skal jeg være ærlig så kunne jeg ikke vært mer enig! I teater kan man i trygge omgivelser få utforsket roller som både er like og ulike deg selv. Du vil utvikle deg og lære, samtidig som du tar vare på gleden og lekenheten. Jeg håper at så mange som mulig skal få oppleve dette hos oss."

Drama-O-Rama øvre ramme.png
Anne Lise.png

ANNE LISE URDAHL

Instruktør for Curiosum

Anne Lise er utdannet ved Drama- og teaterkommunikasjon ved OsloMet og studerer praktisk-pedagogisk videreutdanning. Anne Lise startet å undervise i teater i 2022, og har siden 2018 jobbet mye med barn og unge. Hun driver også med klovning i organisasjonen The Flying Seagulls, og spiller og lager forestillinger. 

 

"I min undervisning ønsker jeg at elevene skal slippe seg løs og riste av seg selvbevissthet, med mål om å bli tryggere på seg selv og lage noe som føles viktig for gruppa. Gjennom lek  ønsker jeg å skape rammer for at elevene skal oppleve deres egen kraft og kraften i en gruppe. Teater er min store kjærlighet og jeg ønsker å legge til rette for at andre også skal få oppleve den gleden a jeg har fått oppleve med kunstformen"

bottom of page