instruktører

Caroline K. D. L. Dalan-Karlsen

Grunnlegger og leder

Jeg bruker levedagene mine til å bygge livsverket mitt:

Å tenne skapergleden i andre.

+ 47 468 52 811

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Facebook - Hvit Circle
  • Hvit Instagram Ikon
43012796_10155381115981442_6106877525596569600_n.jpg

silje ingebrigtsen tveråli

Instruktør for Admirari

Silje er utdannet musikalskuespiller fra Bårdar Akademiet og Bårdar International. Nå jobber hun som frilans skuespiller og sanger, og har de siste årene spilt mye teater for barn. Under lockdown skapte Silje "Strømmeteateret", sammen med tre andre - med stor suksess.
Hun har også bl.a. medvirket som Nissemor i «Natt i Nisseland», barneshow for 2Entertain og «Vandring langs Kongeveien» for Den Kulturelle Skolesekken. I tillegg har hun spilt hovedroller i flere spel, turnért flere år med julekonserten «Du som venter» og gjort turnéer for Den Kulturelle Spaserstokken. Silje underviser i både teater, sang og musikkteater.

I mine timer har jeg fokus på at barna skal ha en leken tilnærming til faget og at de skal få muligheten til å utfolde seg selv kreativt. Teaterfaget gir barn muligheten til å utvikle seg som person og bli trygge i seg selv. Sammen med andre barn kan de gjennom improvisasjon, lek og samaebeid skape et kreativt rom for kunst. For meg er det viktig å danne et ensembe som er trygge på hverandre, deretter kan man leke seg med faget og lage kunst sammen.

+ 47  979 88 677

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
59337318_10157014114780667_5671433954213756928_n.jpg

Ingeborg Engø

Instruktør for Curiosum

Ingeborg Engø er utdannet skuespiller ved NISS i Oslo. Hun jobber som frilans skuespiller innen film, TV, teater og som teaterinstruktør for barn og ungdom i Oslo/Vestfold. 

Hun har også erfaring med dans, som instruktør og danser.

Teater for meg er en mulighet til å slippe unna virkeligheten en liten stund. Å få lov til å være en annen enn seg selv, og dykke ned i en virkelighet som kan være så fantasifull som du selv vil. Her får barn, så vel som voksne, endelig rom til å utfolde seg på måter man ikke får ellers i hverdagen.

+ 47  406 46 237

matilde.jpeg

Matilde Aurora Lærum

Instruktør for Initium og Nebbejordet barneteater

Jeg har drevet med teater så lenge jeg kan huske, og jeg visste tidlig at teater var noe jeg ønsket å livnære meg av. Som voksen har jeg vært så heldig å få jobbe som både skuespiller, regissør og teaterinstruktør, og fant etter hvert ut av hvilken retning jeg ønsket å gå videre i livet med teater som følgesvenn - nemlig muligheten til å gi barn opplevelsen og gleden av teaterets verden. Jeg tror sterkt på at det er en slags magisk kraft ved teateret, og synes at alle barn skal få mulighet til å oppleve den friheten, skapergleden, kaste-seg-ut-i-det-følelsen, samholdet og ikke minst følelsen av tilhørighet som kommer ved det å drive med teater. Denne troen på kraften i teateret ønsker jeg å kunne gi til alle som ønsker å oppleve den, og jeg holder nå på med en bachelor i spesialpedagogikk for å kunne gi denne muligheten til alle barn uansett forutsetninger. Sammen med Drama-O-Rama ønsker jeg å bruke teater som en arena for å motivere barna til å utforske både sitt eget sinn og omgivelsene rundt seg, og få dem til å forstå hvilke fantastiske ting man kan skape kun ved hjelp av fantasien!

+ 47  913 13 487