top of page

instruktører

Caroline K. D. L. Dalan-Karlsen

Grunnlegger og leder

Jeg bruker levedagene mine til å bygge livsverket mitt:

Å tenne skapergleden i andre.

+ 47 468 52 811

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Facebook - Hvit Circle
  • Hvit Instagram Ikon
277756053_10229146775517643_4514291214458035866_n.jpg

Aila eckhoff sinober

Instruktør for Admirari

+ 47  815 493 00

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
Mathias Tørdal Bleymann Portrett.jpeg

Mathias Tørdal Bleymann

Instruktør for Curiosum og Podium

Mathias er utdannet musikkteaterutøver fra Høyskolen Kristiania, og har i tillegg et årsstudium i teater på Forstudium Teater, på Oslo Kulturskole. 

Nå jobber han med frilans som skuespiller innen film, TV og teater, og underviser både her på Drama-O-Rama, og i dans for 2-7 klassinger på to skoler i Bærum.

"Det jeg selv finner aller mest spennende med teater, er det å kunne se verden gjennom noen andres øyne. Det er en spennende og gøy opplevelse som er unik 

til teaterverdenen, og som jeg ønsker å formidle videre. Derfor legger jeg mitt fokus på et trygt rom hvor ingen ideer er dårlige, og hvor vi skal kunne leke, utforske, skape, og le, sammen."

+ 47  815 493 00

matilde.jpeg

Matilde Aurora Lærum

Instruktør for Initium, Actum og Nebbejordet barneteater

Jeg har drevet med teater så lenge jeg kan huske, og jeg visste tidlig at teater var noe jeg ønsket å livnære meg av. Som voksen har jeg vært så heldig å få jobbe som både skuespiller, regissør og teaterinstruktør, og fant etter hvert ut av hvilken retning jeg ønsket å gå videre i livet med teater som følgesvenn - nemlig muligheten til å gi barn opplevelsen og gleden av teaterets verden. Jeg tror sterkt på at det er en slags magisk kraft ved teateret, og synes at alle barn skal få mulighet til å oppleve den friheten, skapergleden, kaste-seg-ut-i-det-følelsen, samholdet og ikke minst følelsen av tilhørighet som kommer ved det å drive med teater. Denne troen på kraften i teateret ønsker jeg å kunne gi til alle som ønsker å oppleve den, og jeg holder nå på med en bachelor i spesialpedagogikk for å kunne gi denne muligheten til alle barn uansett forutsetninger. Sammen med Drama-O-Rama ønsker jeg å bruke teater som en arena for å motivere barna til å utforske både sitt eget sinn og omgivelsene rundt seg, og få dem til å forstå hvilke fantastiske ting man kan skape kun ved hjelp av fantasien!

+ 47  913 13 487

bottom of page