kurs i casting og auditionteknikk

42595384_10155525922576945_7427016409277

Vi har glede av å kunne tilby et helt nytt Drama-O-Rama kurs i regi av Idun Daae Alstad - nemlig kurs i casting og auditionteknikk! Idun (f.1992) er utdannet skuespiller, og har frilanset som skuespiller og caster siden 2014. Hun har erfaring fra TV-serier, spillefilm, reklame og kortfilmer, i tillegg til å drive med improteater og teater. Idun har jobbet som caster i flere store casting-byråer. Hun har også flere års erfaring som teaterlærer på Follo Folkehøgskole. Idun har på egenhånd utviklet et kurs innenfor både casting og skuespillerteknikk, samt auditionteknikk - både for barn og voksne, og vi er glade for å kunne tilby hennes kompetanse i et helt eget Drama-O-Rama-kurs. 

 

Vi har erfart at det ofte kan være spennende for barn og ungdom å få litt innblikk i hvordan en slik casting-prosess kan fungere, ikke minst fordi det lages mer TV og film for og med barn. Samtidig er det fint å kunne gi informasjon og tips om hva man bør være oppmerksom på, og hva man skal og kan forvente. Vi har i tillegg opplevd at det er mange som ikke får vist hva de egentlig kan i casting og audition øyemed, grunnet at for eksempel nerver kommer i veien. 

Dette blir også et kurs i skuespillerteknikk, og da med fokus på lytting, improvisasjon og å jobbe med nervøsitet foran kamera eller foran hverandre. Hovedmålet vårt her er og jobbe frem en selvtillit via verktøy som kan brukes på scenen, så vel som foran kamera eller på audition. 

 

Dette kurset kan tilbys for en gruppe før en audition eller i et eksternt kurs. Vi skreddersyr dette etter deres ønske. 

 

Pris fra 1000 kr til 17.000 kr