Hjelp drama-o-Rama med videre drift

I Drama-O-Rama jobber vi for å få drama inn i skolesystemet, og for å få et enda bedre teatertilbud nasjonalt. Til vanlig har vi flere hundre barn som deltar på kursene våre ukentlig. For oss er det viktig å skape innhold for barn og ungdom som hjelper dem å tenke nytt, utvikler skaperglede og gjør slik at de blir trygge i seg selv.

Grunnet COVID-19 situasjonen er det vanskelig for oss å drifte videre. Kursåret vårt utgår, festivalen er utsatt og det spøker for sommertilbudet vårt. Det er både merkelig og trist for oss å gå fra og undervise så mange barn i uken til å sitte hjemme, og forsøke å være kreativ og skape nye prosjekter for barn og unge uten noen fremtidig inntekt.

Pengene vi får inn vil gå til videre drift av Drama-O-Rama, slik at vi klarer oss i første omgang frem til høsten og at vi kan utvikle nye prosjekter samtidig som pandemien er en realitet. 

I tillegg til denne spleisen har vi også gjort det mulig å kjøpe gavekort til Frisk Pust Festivalen på www.FriskPustFestivalen.no som man kan bruke når vi (forhåpentligvis til høsten) får lov til å sette den opp på nytt. 

Takk på forhånd <3 Alle monner drar :)